6.1.526 Vendor Selection Error

Jeremy,
No help here, it works fine for me with a local client pointing to the
Vantage server.
Good luck,
Aaron Hoyt
Vantage Plastics

-----Original Message-----
From: vantage@yahoogroups.com [mailto:vantage@yahoogroups.com]On Behalf
Of jeremyrleonard@...
Sent: Tuesday, June 14, 2005 1:19 PM
To: vantage@yahoogroups.com
Subject: [Vantage] 6.1.526 Vendor Selection Error


Hello,
I was wondering if anyone else was having an error with the Vendor Selection
Screen. Its kinda strange. It happens anywhere I use the Vendor Selection
Screen. It errors out with a message that a memory location could not be
read.

It happens on my Terminal Server as well as my Vantage server. If I launch
the live database from my development server where my mfg file points to a
local copy of the vantage files but to the live copy of the database, I dont
get
the error. This has me thinking that there is a problem with the files on
my
Production server and not a problem with the database.

I was just wondering if anyone else had seen this. An example would be the
Open Purchase Order report. I'm going to try the normal stuff fix stuff
tonight, like rebooting the server, reapplying the patch .526. ect.

Thanks
Jeremy


[Non-text portions of this message have been removed]



Useful links for the Yahoo!Groups Vantage Board are: ( Note: You must have
already linked your email address to a yahoo id to enable access. )
(1) To access the Files Section of our Yahoo!Group for Report Builder and
Crystal Reports and other 'goodies', please goto:
http://groups.yahoo.com/group/vantage/files/.
(2) To search through old msg's goto:
http://groups.yahoo.com/group/vantage/messages
(3) To view links to Vendors that provide Vantage services goto:
http://groups.yahoo.com/group/vantage/links
Yahoo! Groups Links
Hello,
I was wondering if anyone else was having an error with the Vendor Selection
Screen. Its kinda strange. It happens anywhere I use the Vendor Selection
Screen. It errors out with a message that a memory location could not be read.

It happens on my Terminal Server as well as my Vantage server. If I launch
the live database from my development server where my mfg file points to a
local copy of the vantage files but to the live copy of the database, I dont get
the error. This has me thinking that there is a problem with the files on my
Production server and not a problem with the database.

I was just wondering if anyone else had seen this. An example would be the
Open Purchase Order report. I'm going to try the normal stuff fix stuff
tonight, like rebooting the server, reapplying the patch .526. ect.

Thanks
Jeremy


[Non-text portions of this message have been removed]