A/R Invoices not posting to the GL

Hi

We have the same problem with the missing g/l.
I would appreciate if you can look it up for me the conversion program.

Ephraim
Ephraim Feldman
Programmer / Analyst
Axis Lighting

-----Original Message-----
From: Waffqle Driggers <waffqle@...>
Sender: vantage@yahoogroups.com
Date: Fri, 17 Dec 2010 11:15:48
To: <vantage@yahoogroups.com>
Reply-To: vantage@yahoogroups.com
Subject: Re: [Vantage] A/R Invoices not posting to the GL

We've run into the same problem as well. We haven't been able to narrow down
the exact cause either.
It sounds like you're probably familiar, but in case you aren't, there is an
additional conversion to create the missing GL transactions. I don't know
the number off hand, but I could look it up if you need it.

On Fri, Dec 17, 2010 at 10:03 AM, pklein256 <pklein@...> wrote:

>
>
> We're at 9.04.506C.
> There is a bug when posting A/R invoices where an invoice does not post at
> all to the GL, or only half of the transaction is posted - only the debit or
> credit posts.
> We have it narrowed down to when something goes wrong with the batch and it
> goes to the review journal, or it does not go to the review journal, but the
> group stays in 'posting' mode. Epicor has a fix/conversion program 10250 to
> 'unlock transactions with no entry in Review Journal' - to reset flags so
> that batch can be posted, but here's where we've found invoices that did not
> post, or only half posted. Epicor is finally admitting there is an issue
> with this, but right now we catch it after the fact, and they don't appear
> to be trying to find the root cause or a fix.
> Just thought I'd post this in case someone else is having problems with
> this.
>
>
>


[Non-text portions of this message have been removed]





Useful links for the Yahoo!Groups Vantage Board are: ( Note: You must have already linked your email address to a yahoo id to enable access. )
(1) To access the Files Section of our Yahoo!Group for Report Builder and Crystal Reports and other 'goodies', please goto: http://groups.yahoo.com/group/vantage/files/.
(2) To search through old msg's goto: http://groups.yahoo.com/group/vantage/messages
(3) To view links to Vendors that provide Vantage services goto: http://groups.yahoo.com/group/vantage/linksYahoo! Groups Links
We're at 9.04.506C.
There is a bug when posting A/R invoices where an invoice does not post at all to the GL, or only half of the transaction is posted - only the debit or credit posts.
We have it narrowed down to when something goes wrong with the batch and it goes to the review journal, or it does not go to the review journal, but the group stays in 'posting' mode. Epicor has a fix/conversion program 10250 to 'unlock transactions with no entry in Review Journal' - to reset flags so that batch can be posted, but here's where we've found invoices that did not post, or only half posted. Epicor is finally admitting there is an issue with this, but right now we catch it after the fact, and they don't appear to be trying to find the root cause or a fix.
Just thought I'd post this in case someone else is having problems with this.
We've run into the same problem as well. We haven't been able to narrow down
the exact cause either.
It sounds like you're probably familiar, but in case you aren't, there is an
additional conversion to create the missing GL transactions. I don't know
the number off hand, but I could look it up if you need it.

On Fri, Dec 17, 2010 at 10:03 AM, pklein256 <pklein@...> wrote:

>
>
> We're at 9.04.506C.
> There is a bug when posting A/R invoices where an invoice does not post at
> all to the GL, or only half of the transaction is posted - only the debit or
> credit posts.
> We have it narrowed down to when something goes wrong with the batch and it
> goes to the review journal, or it does not go to the review journal, but the
> group stays in 'posting' mode. Epicor has a fix/conversion program 10250 to
> 'unlock transactions with no entry in Review Journal' - to reset flags so
> that batch can be posted, but here's where we've found invoices that did not
> post, or only half posted. Epicor is finally admitting there is an issue
> with this, but right now we catch it after the fact, and they don't appear
> to be trying to find the root cause or a fix.
> Just thought I'd post this in case someone else is having problems with
> this.
>
>
>


[Non-text portions of this message have been removed]