Anyone using Single Sign-On on 9.05?

> Domain = OurADDomain (without .com)
> Domain User ID = MyADUserid (without domain)

This worked. I see my error now, I thought online help said you must
include the domain identifier but looking closer, this only applies if
the Epicor user name doesn't match the AD user name.

Domain User ID
The identifier for the current user on an operating system (Windows,
Unix, Linux, and so on) domain. If the Single Sign-On feature is enabled
and the Domain User ID does not match the Epicor User ID, you must enter
the domain identifier in this field. For example:

Blueserver\gjones


--- In vantage@yahoogroups.com <mailto:vantage@yahoogroups.com> , "Chris
Robisch" <bluewine@...> wrote:
>
> Domain = OurADDomain (without .com)
> Domain User ID = MyADUserid (without domain)
>
> ----- Original Message -----
> From: "BradF" <Brad_feazell@...>
> To: <vantage@yahoogroups.com <mailto:vantage@yahoogroups.com> >
> Sent: Saturday, June 18, 2011 8:55 AM
> Subject: [Vantage] Anyone using Single Sign-On on 9.05?
>
>
> > Trying to get it to work but getting a message saying "You are not
setup to use single sign on". Made the following config changes.
> >
> > Changed client default.mfgsys to:
> >
> > <SingleSignOn value="true" bool="" />
> >
> > In 9.05 user security, set the following:
> >
> > domain = OurADdomain
> > domain user ID = OurADdomain\MyADuserid
> >
> > According to help, seems like this is all that should be necessary.
Any help would be appreciated.
> >
> > Brad F.




[Non-text portions of this message have been removed]
Trying to get it to work but getting a message saying "You are not setup to use single sign on". Made the following config changes.

Changed client default.mfgsys to:

<SingleSignOn value="true" bool="" />

In 9.05 user security, set the following:

domain = OurADdomain
domain user ID = OurADdomain\MyADuserid

According to help, seems like this is all that should be necessary. Any help would be appreciated.

Brad F.
ON the user Id, try not putting the domain.



Jim



From: vantage@yahoogroups.com [mailto:vantage@yahoogroups.com] On Behalf
Of BradF
Sent: Saturday, June 18, 2011 10:56 AM
To: vantage@yahoogroups.com
Subject: [Vantage] Anyone using Single Sign-On on 9.05?





Trying to get it to work but getting a message saying "You are not setup
to use single sign on". Made the following config changes.

Changed client default.mfgsys to:

<SingleSignOn value="true" bool="" />

In 9.05 user security, set the following:

domain = OurADdomain
domain user ID = OurADdomain\MyADuserid

According to help, seems like this is all that should be necessary. Any
help would be appreciated.

Brad F.





[Non-text portions of this message have been removed]
Domain = OurADDomain (without .com)
Domain User ID = MyADUserid (without domain)

----- Original Message -----
From: "BradF" <Brad_feazell@...>
To: <vantage@yahoogroups.com>
Sent: Saturday, June 18, 2011 8:55 AM
Subject: [Vantage] Anyone using Single Sign-On on 9.05?


> Trying to get it to work but getting a message saying "You are not setup to use single sign on". Made the following config changes.
>
> Changed client default.mfgsys to:
>
> <SingleSignOn value="true" bool="" />
>
> In 9.05 user security, set the following:
>
> domain = OurADdomain
> domain user ID = OurADdomain\MyADuserid
>
> According to help, seems like this is all that should be necessary. Any help would be appreciated.
>
> Brad F.
>
>
>
> ------------------------------------
>
> Useful links for the Yahoo!Groups Vantage Board are: ( Note: You must have already linked your email address to a yahoo id to enable access. )
> (1) To access the Files Section of our Yahoo!Group for Report Builder and Crystal Reports and other 'goodies', please goto: http://groups.yahoo.com/group/vantage/files/.
> (2) To search through old msg's goto: http://groups.yahoo.com/group/vantage/messages
> (3) To view links to Vendors that provide Vantage services goto: http://groups.yahoo.com/group/vantage/linksYahoo! Groups Links
>
>
>
>
>
> -----
> No virus found in this message.
> Checked by AVG - www.avg.com
> Version: 10.0.1382 / Virus Database: 1513/3711 - Release Date: 06/18/11
>

[Non-text portions of this message have been removed]