Base currency for customer switch back to base currency of the

HI All,

Now we found other issues.

Somehow from last few days some time the data is not beibng saved in
vantage or it's a bug.

Once we were not able to save the contact info for one of the vendor.
We just realized that even after the changes were one in Po's fr thew
part price. it was not updated and we are getting the old info in
invoices.

We did not make any change to the databse , did not install any
patch not sure why this is happeningh and waht to check.

Please help.

--- In vantage@yahoogroups.com, "sharma_nalini" <sharma_nalini@y...>
wrote:
>
> Does any one have any clue for this?
>
> --- In vantage@yahoogroups.com, "sharma_nalini"
<sharma_nalini@y...>
> wrote:
> >
> > HI,
> >
> > We have some US customers, we want to set them up with US
currency
> > But when we do that and go back to their information it switch
back
> > to Base.
> >
> > We are not sure what is happening because we do have some other
US
> > customers setups and we do not see any problem.
> >
> > Any one has clue?
HI,

We have some US customers, we want to set them up with US currency
But when we do that and go back to their information it switch back
to Base.

We are not sure what is happening because we do have some other US
customers setups and we do not see any problem.

Any one has clue?
Does any one have any clue for this?

--- In vantage@yahoogroups.com, "sharma_nalini" <sharma_nalini@y...>
wrote:
>
> HI,
>
> We have some US customers, we want to set them up with US currency
> But when we do that and go back to their information it switch back
> to Base.
>
> We are not sure what is happening because we do have some other US
> customers setups and we do not see any problem.
>
> Any one has clue?