Connecting to a 2nd progress database?

Kevin -

Did you add the entry on the Terminal Server for the services/port
number for the other db?



-----Original Message-----
From: Kevin P. Larkin [mailto:klarkin@...]
Sent: Monday, July 21, 2003 9:14 AM
To: 'vantage@yahoogroups.com'
Subject: [Vantage] Connecting to a 2nd progress database?



I am having trouble connecting to another progress database from within
Vantage while using a metaframe client.

I have setup an additional database and made an entry into the Progress
Auto-Connect List via the Data Admin tool. I access this database when
inside Vantage via a VBForm and some 4GL code (Connect Statements). This
works perfectly for ALL vantage clients except those connecting via Terminal
Server 4.0/ Metaframe. When a user using Metaframe logs onto Vantage and
opens the VBForm (Should connect automatically to other dbase) they get an
error after about a minute of "freeze time". The error is:

--------
* Could not connect to server for database \\VantServer\Tooling\DB\tooling,
error 0 (1432).
--------

This works fine from all other clients as long as it's not via terminal
server. Even if I am logged into the Terminal Server as Admin the same
thing happens. I can get to the above database directory from the run
command in Terminal server just fine and vantage works perfectly in every
other aspect.

Any ideas?


Kevin Larkin
401-941-8876
Ferguson Perforating


Useful links for the Yahoo!Groups Vantage Board are: ( Note: You must have
already linked your email address to a yahoo id to enable access. )
(1) To access the Files Section of our Yahoo!Group for Report Builder and
Crystal Reports and other 'goodies', please goto:
http://groups.yahoo.com/group/vantage/files/.
(2) To search through old msg's goto:
http://groups.yahoo.com/group/vantage/messages
(3) To view links to Vendors that provide Vantage services goto:
http://groups.yahoo.com/group/vantage/links

Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
I am having trouble connecting to another progress database from within
Vantage while using a metaframe client.

I have setup an additional database and made an entry into the Progress
Auto-Connect List via the Data Admin tool. I access this database when
inside Vantage via a VBForm and some 4GL code (Connect Statements). This
works perfectly for ALL vantage clients except those connecting via Terminal
Server 4.0/ Metaframe. When a user using Metaframe logs onto Vantage and
opens the VBForm (Should connect automatically to other dbase) they get an
error after about a minute of "freeze time". The error is:

--------
* Could not connect to server for database \\VantServer\Tooling\DB\tooling,
error 0 (1432).
--------

This works fine from all other clients as long as it's not via terminal
server. Even if I am logged into the Terminal Server as Admin the same
thing happens. I can get to the above database directory from the run
command in Terminal server just fine and vantage works perfectly in every
other aspect.

Any ideas?


Kevin Larkin
401-941-8876
Ferguson Perforating