Crystal Report error when run from w/in Vantage

Yes, It is defined correctly in Vantage.
And, yes, I have re-updated the report several times thinking that was the issue.
I have tried to find an allocation field that I could use instead, but I can't find one.
So, I am back to trying to fix this.

----- Original Message -----
From: "Lynn" <lynn.khalife@...>
To: vantage@yahoogroups.com
Sent: Thursday, July 10, 2008 8:05:52 AM (GMT-0800) America/Los_Angeles
Subject: [Vantage] Re: Crystal Report error when run from w/in Vantage

When you were in your report in Crystal and you opened the "Set
Datasource Location" menu option and used the "Replace With"
and "Update" commands, did you press the "Update" button for both
your Report-ReportDataSet and your SubReport-ReportDataSet.

If you have a subreport, in the upper half of the window under
Current Data Sources, the subreport will be listed separately below
the main report.

You have to highlight them each separately and press the Update
button for each one.

Lynn

--- In vantage@yahoogroups.com , Jennifer George <jgeorge@...> wrote:
>
> I little background... I took the Stock Status Report. Created a
new data definition and added the OrderDetail and the PartLot
tables. Modified the report to show the Expiration dates on the Lots
and then added a subreport that shows all the orders for said part
number.
> I can generate the data in Vantage and it runs great from Crystal.
> Problem is, when I choose that style from w/in Vantage and try to
preview it or print, I receive the following error.
> ----------------------------------------------------------
----
> Error Detail
> ============
> Load report failed.
>
> Stack Trace
> ===========
> at
CrystalDecisions.ReportAppServer.ReportClientDocumentWrapper.EnsureDoc
umentIsOpened()
> at CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.ReportDocument.Load
(String filename, OpenReportMethod openMethod, Int16 parentJob)
> at CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.ReportDocument.Load
(String filename, OpenReportMethod openMethod)
> at Epicor.Mfg.Lib.Report.EpiCrystalViewer.LoadReport(Object
state)
>
> Inner Exception
> ===============
> Invalid field name.
> C:\DOCUME~1\jgeorge\LOCALS~1\Temp\StockStatusExpAll {60CDD8F5-9753-
40E9-9C59-2C206D4C69DC}.rpt
>
> Inner Stack Trace
> =================
> at
CrystalDecisions.ReportAppServer.ClientDoc.ReportClientDocumentClass.O
pen(Object& DocumentPath, Int32 Options)
> at
CrystalDecisions.ReportAppServer.ReportClientDocumentWrapper.Open
(Object& DocumentPath, Int32 Options)
> at
CrystalDecisions.ReportAppServer.ReportClientDocumentWrapper.EnsureDoc
umentIsOpened()
>
> ----------------------------------------------------------
----
>
> Anyone ever see this error? I don't understand the "Invalid field
name".
> I know it has something to do w/ the subreport. Do you think that
it doesn't like the variables that I'm passing back and forth?
> Any suggestions would be greatly appreciated.
> Thanks!
>
> jen
>
I little background... I took the Stock Status Report. Created a new data definition and added the OrderDetail and the PartLot tables. Modified the report to show the Expiration dates on the Lots and then added a subreport that shows all the orders for said part number.
I can generate the data in Vantage and it runs great from Crystal.
Problem is, when I choose that style from w/in Vantage and try to preview it or print, I receive the following error.
------------------------------------------------------------------------
Error Detail
============
Load report failed.

Stack Trace
===========
at CrystalDecisions.ReportAppServer.ReportClientDocumentWrapper.EnsureDocumentIsOpened()
at CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.ReportDocument.Load(String filename, OpenReportMethod openMethod, Int16 parentJob)
at CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.ReportDocument.Load(String filename, OpenReportMethod openMethod)
at Epicor.Mfg.Lib.Report.EpiCrystalViewer.LoadReport(Object state)

Inner Exception
===============
Invalid field name.
C:\DOCUME~1\jgeorge\LOCALS~1\Temp\StockStatusExpAll {60CDD8F5-9753-40E9-9C59-2C206D4C69DC}.rpt

Inner Stack Trace
=================
at CrystalDecisions.ReportAppServer.ClientDoc.ReportClientDocumentClass.Open(Object& DocumentPath, Int32 Options)
at CrystalDecisions.ReportAppServer.ReportClientDocumentWrapper.Open(Object& DocumentPath, Int32 Options)
at CrystalDecisions.ReportAppServer.ReportClientDocumentWrapper.EnsureDocumentIsOpened()

------------------------------------------------------------------------

Anyone ever see this error? I don't understand the "Invalid field name".
I know it has something to do w/ the subreport. Do you think that it doesn't like the variables that I'm passing back and forth?
Any suggestions would be greatly appreciated.
Thanks!

jen
Is the path to the crystal report correctly defined in vantage?

Thanks,
Kunal



----- Original Message ----
From: Jennifer George <jgeorge@...>
To: vantage <vantage@yahoogroups.com>
Sent: Thursday, July 10, 2008 9:22:09 AM
Subject: [Vantage] Crystal Report error when run from w/in Vantage


I little background.. . I took the Stock Status Report. Created a new data definition and added the OrderDetail and the PartLot tables. Modified the report to show the Expiration dates on the Lots and then added a subreport that shows all the orders for said part number.
I can generate the data in Vantage and it runs great from Crystal.
Problem is, when I choose that style from w/in Vantage and try to preview it or print, I receive the following error.
------------ --------- --------- --------- --------- --------- -
Error Detail
============
Load report failed.

Stack Trace
===========
at CrystalDecisions. ReportAppServer. ReportClientDocu mentWrapper. EnsureDocumentIs Opened()
at CrystalDecisions. CrystalReports. Engine.ReportDoc ument.Load( String filename, OpenReportMethod openMethod, Int16 parentJob)
at CrystalDecisions. CrystalReports. Engine.ReportDoc ument.Load( String filename, OpenReportMethod openMethod)
at Epicor.Mfg.Lib. Report.EpiCrysta lViewer.LoadRepo rt(Object state)

Inner Exception
============ ===
Invalid field name.
C:\DOCUME~1\ jgeorge\LOCALS~ 1\Temp\StockStat usExpAll {60CDD8F5-9753- 40E9-9C59- 2C206D4C69DC} .rpt

Inner Stack Trace
============ =====
at CrystalDecisions. ReportAppServer. ClientDoc. ReportClientDocu mentClass. Open(Object& DocumentPath, Int32 Options)
at CrystalDecisions. ReportAppServer. ReportClientDocu mentWrapper. Open(Object& DocumentPath, Int32 Options)
at CrystalDecisions. ReportAppServer. ReportClientDocu mentWrapper. EnsureDocumentIs Opened()

------------ --------- --------- --------- --------- --------- -

Anyone ever see this error? I don't understand the "Invalid field name".
I know it has something to do w/ the subreport. Do you think that it doesn't like the variables that I'm passing back and forth?
Any suggestions would be greatly appreciated.
Thanks!

jen






[Non-text portions of this message have been removed]
When you were in your report in Crystal and you opened the "Set
Datasource Location" menu option and used the "Replace With"
and "Update" commands, did you press the "Update" button for both
your Report-ReportDataSet and your SubReport-ReportDataSet.

If you have a subreport, in the upper half of the window under
Current Data Sources, the subreport will be listed separately below
the main report.

You have to highlight them each separately and press the Update
button for each one.

Lynn



--- In vantage@yahoogroups.com, Jennifer George <jgeorge@...> wrote:
>
> I little background... I took the Stock Status Report. Created a
new data definition and added the OrderDetail and the PartLot
tables. Modified the report to show the Expiration dates on the Lots
and then added a subreport that shows all the orders for said part
number.
> I can generate the data in Vantage and it runs great from Crystal.
> Problem is, when I choose that style from w/in Vantage and try to
preview it or print, I receive the following error.
> --------------------------------------------------------------------
----
> Error Detail
> ============
> Load report failed.
>
> Stack Trace
> ===========
> at
CrystalDecisions.ReportAppServer.ReportClientDocumentWrapper.EnsureDoc
umentIsOpened()
> at CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.ReportDocument.Load
(String filename, OpenReportMethod openMethod, Int16 parentJob)
> at CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.ReportDocument.Load
(String filename, OpenReportMethod openMethod)
> at Epicor.Mfg.Lib.Report.EpiCrystalViewer.LoadReport(Object
state)
>
> Inner Exception
> ===============
> Invalid field name.
> C:\DOCUME~1\jgeorge\LOCALS~1\Temp\StockStatusExpAll {60CDD8F5-9753-
40E9-9C59-2C206D4C69DC}.rpt
>
> Inner Stack Trace
> =================
> at
CrystalDecisions.ReportAppServer.ClientDoc.ReportClientDocumentClass.O
pen(Object& DocumentPath, Int32 Options)
> at
CrystalDecisions.ReportAppServer.ReportClientDocumentWrapper.Open
(Object& DocumentPath, Int32 Options)
> at
CrystalDecisions.ReportAppServer.ReportClientDocumentWrapper.EnsureDoc
umentIsOpened()
>
> --------------------------------------------------------------------
----
>
> Anyone ever see this error? I don't understand the "Invalid field
name".
> I know it has something to do w/ the subreport. Do you think that
it doesn't like the variables that I'm passing back and forth?
> Any suggestions would be greatly appreciated.
> Thanks!
>
> jen
>