JOB SPITTING Blank Title 96172

So Vic, you actually spit on jobs?! :-)



It's a bug!!!!!!



No they are not completed...just that green check mark shows up...I
think you just have to refresh it, save it and it should be good...it
happens all the time.



It goes away for me but it has been a while since it has happened to me.
But then I have not had to split jobs in a while.







M. Manasa Reddy

manasa@... <mailto:manasa@...>

800.852.2325

630.806.2000 ofc

630.806.2001 fax

www.weldcoa.com

________________________________

From: vantage@yahoogroups.com [mailto:vantage@yahoogroups.com] On Behalf
Of Vic Drecchio
Sent: Tuesday, December 14, 2010 3:39 PM
To: vantage@yahoogroups.com
Subject: [Vantage] JOB SPITTING





I have an odd issue I'm hoping someone can shed some light on.

Version: 8.03.409C Progress

I have a Job (Job #123) with one demand link to an Order. Production
qty = 196.00

I get details from a template job. All Ops and Matls show up fine.

I save and schedule Job #123. Infinite scheduling, default settings.

Everything looks fine.

I then SPLIT Job #123 and split off a production qty of 136.00 and this
new job is called #123A.

Job #123A looks fine and the Ops and Matls look fine.

I go back to Job #123 and add a small production qty of .01 to it and I
reschedule the Job and save it. We add a .01 quantity because we are
splitting the rest to another job and you cannot split the full qty of a
job. So at this point, Job #123 has a production qty of 60.01. Job
#123A has 136.00.

This is where I start to have problems:

I'm in Job #123 with a production qty of 60.01. I Split this job
(again) and create Job #123B with a production qty of 60.00.

When I go into Job #123B in Job Entry, I look at the Operations and they
are all completed already!

Any clue why this would happen?

Thank you in advance

Vic

[Non-text portions of this message have been removed]





[Non-text portions of this message have been removed]
I have an odd issue I'm hoping someone can shed some light on.



Version: 8.03.409C Progress



I have a Job (Job #123) with one demand link to an Order. Production
qty = 196.00



I get details from a template job. All Ops and Matls show up fine.



I save and schedule Job #123. Infinite scheduling, default settings.



Everything looks fine.



I then SPLIT Job #123 and split off a production qty of 136.00 and this
new job is called #123A.



Job #123A looks fine and the Ops and Matls look fine.



I go back to Job #123 and add a small production qty of .01 to it and I
reschedule the Job and save it. We add a .01 quantity because we are
splitting the rest to another job and you cannot split the full qty of a
job. So at this point, Job #123 has a production qty of 60.01. Job
#123A has 136.00.



This is where I start to have problems:



I'm in Job #123 with a production qty of 60.01. I Split this job
(again) and create Job #123B with a production qty of 60.00.



When I go into Job #123B in Job Entry, I look at the Operations and they
are all completed already!





Any clue why this would happen?







Thank you in advance







Vic





[Non-text portions of this message have been removed]
Why split the job again to reflect a new demand job. Just change the demand.

-------------------------------------------------------
This message is a CONFIDENTIAL communication.
If you are not the intended recipient, please do not
read, copy, disclose or use it. Additionally, please
notify the sender of the delivery error by replying to
this message, and delete it from your system.
Thank you.
-------------------------------------------------------

For more information about M.I.C. Industries, Inc.,
please visit our website at: http://www.micindustries.com