Missing/old data?

thanks for the heads up. cheers,

--- In vantage@yahoogroups.com, "Dave Olender" <dolender@...> wrote:
>
> Mr. "D": I havn't seen exactly that, however I can relay one thing
that
> happened to me. We were in the process of testing on the test
database
> and as a result I changed the port number of my ODBC DSN to point
to
> test.
>
> We then switched to live and I forgot to change the ODBC DSN port
> number back to the live database, so the info that Crystal was
> returning was missing the data added in live because it was reading
the
> test daatabase and not the live.
>
> Just a "Heads Up", don't let this happen to you.
>
> Later,
>
> DaveO
>
> --- In vantage@yahoogroups.com, "d.popovich" <dpopovich@> wrote:
> >
> > we are in the process of our first CRP with Vantage 8.03.403C.
We
> have
> > suddenly begun to see some strange errors and have noticed that
there
> > is either missing data (believed to have been entered previously)
or
> > the system is somehow reverting to old data in both our Pilot
> database
> > as well as our static DB.
> >
> > Anyone ever experience this?
> >
>
we are in the process of our first CRP with Vantage 8.03.403C. We have
suddenly begun to see some strange errors and have noticed that there
is either missing data (believed to have been entered previously) or
the system is somehow reverting to old data in both our Pilot database
as well as our static DB.

Anyone ever experience this?
Mr. "D": I havn't seen exactly that, however I can relay one thing that
happened to me. We were in the process of testing on the test database
and as a result I changed the port number of my ODBC DSN to point to
test.

We then switched to live and I forgot to change the ODBC DSN port
number back to the live database, so the info that Crystal was
returning was missing the data added in live because it was reading the
test daatabase and not the live.

Just a "Heads Up", don't let this happen to you.

Later,

DaveO

--- In vantage@yahoogroups.com, "d.popovich" <dpopovich@...> wrote:
>
> we are in the process of our first CRP with Vantage 8.03.403C. We
have
> suddenly begun to see some strange errors and have noticed that there
> is either missing data (believed to have been entered previously) or
> the system is somehow reverting to old data in both our Pilot
database
> as well as our static DB.
>
> Anyone ever experience this?
>