[OT] Printers disappear on certain W9x workstations

We have the same problem here with our 9x machines, only with a Linux box
that's both running Print Services and impersonating a PDC and a legacy
Novell system that still hosts a few printers. The affected workstations
lose printers from both, with no rhyme or reason. We've been blaming Linux
just for the fun of watching our netadmin scream and turn new colors. :-)

On an almost-related topic, we've got a Red Hat 7.2 workstation running
now, and configuring WINE for a 5.1 install. Will post conclusions as soon
as we have any. Wish us luck!

Thanx,
Alan
awilliams@...
------------------------Original Message---------------------------------

Message: 23

Date: Wed, 13 Mar 2002 08:58:30 -0500

From: Dan Maddox <dmaddox@...>

Subject: Re: [OT] Printers disappear on certain W9x workstations

Lee-

We have proven the same solution on NT stations. The problem NEVER

surfaced until a Netware 5 server was added to the rack & (Corporate)

insisted that They should handle printer services.

My 2 cents

Dan Maddox

Computer Operator

At 06:10 PM 3/12/02 -0500, you wrote:

>If you are using NT4 or 2000 check your event viewer and see what is

>causing your Spooler Service to shutdown and go from there. Otherwise just

>restart Spooler Service and your printers will magically return! :)

>

>regards, Lee

>

>On Tue, 12 Mar 2002, Troy Funte wrote:

>

> > Another non-Vantage question: We have a couple of workstations that get

> plagued with losing their printers. When they reboot, the printers are

> there again. Then later in the day, the printers are not listed once

> again. Any ideas why?

> >

> > What a great resource this list is, even beyond Vantage.

> >

> > Troy Funte

> > Liberty Electronics



[Non-text portions of this message have been removed]