Report builder label

Matt,

I ran in to the same problem printing part tag labels but not with a
zebra printer. What I found was the page setup was off. It was
trying to print to 8x11 paper instead of the 1x1 label.

Jeff



--- In vantage@yahoogroups.com, "MATT FINN" <matt@...> wrote:
>
> Does anyone know why a report builder label would preview fine but
when
> sent to a Zebra printer would print blank? The label has mostly
text
> with one jpg and some lines. It does not print any fields from
Vantage
> if that makes a difference. It will print to a laser just fine.
>
>
>
> Matt
>
>
>
> [Non-text portions of this message have been removed]
>
Does anyone know why a report builder label would preview fine but when
sent to a Zebra printer would print blank? The label has mostly text
with one jpg and some lines. It does not print any fields from Vantage
if that makes a difference. It will print to a laser just fine.



Matt



[Non-text portions of this message have been removed]
--- In vantage@yahoogroups.com, "MATT FINN" <matt@...> wrote:
>
> Does anyone know why a report builder label would preview fine but
when
> sent to a Zebra printer would print blank? The label has mostly text
> with one jpg and some lines. It does not print any fields from
Vantage
> if that makes a difference. It will print to a laser just fine.
>
>
>
> Matt
>
>
>
> [Non-text portions of this message have been removed]
>
--- In vantage@yahoogroups.com, "MATT FINN" <matt@...> wrote:
>
> Does anyone know why a report builder label would preview fine but
when
> sent to a Zebra printer would print blank? The label has mostly text
> with one jpg and some lines. It does not print any fields from
Vantage
> if that makes a difference. It will print to a laser just fine.
>
>
>
> Matt
>
>
>
> [Non-text portions of this message have been removed]
>
I have had memory limitation issues with my Zebra and images in the past. I have had to tweak the image resolution and such down to make the image file pretty small. Depending on the label printer if it does not do grayscalling and such turn that off and print B&W only. And definitely not color. The largest image file I use is 48K.
-Todd C.

________________________________
From: vantage@yahoogroups.com [mailto:vantage@yahoogroups.com] On Behalf Of MATT FINN
Sent: Monday, August 27, 2007 2:59 PM
To: vantage@yahoogroups.com
Subject: [Vantage] Report builder label


Does anyone know why a report builder label would preview fine but when
sent to a Zebra printer would print blank? The label has mostly text
with one jpg and some lines. It does not print any fields from Vantage
if that makes a difference. It will print to a laser just fine.

Matt

[Non-text portions of this message have been removed]



________________________________
The information contained in this E-mail message and any documents which may be attached are privileged and confidential, and may be protected from disclosure.

Please be aware that any use, printing, copying, disclosure or dissemination of this communication may be subject to legal restriction or sanction. If you think you have received this message in error, please reply to the sender.

For more information please visit www.harveyvogel.com


[Non-text portions of this message have been removed]