Stock Status Report 808E(2)

We have found the same issue and logged it as a bug. There were screen dumps with it and I tried to describe it to support as follows;

'I have made two backdated cost adjustments in order to exaggerate the bug.

The 6.1 report used "today's" average when using as of date, the 8.0
stock report calculates the average at the as of date, to give actual
stock value as well as quantity

Negative Average????

I think the cause is down to when an adjustment to average cost is made,
it will always change the current average price (ie system date). I
think this report may be using transaction date or after average data
which would not work.

The only way this would work is if when you made the a backdated average
cost adjustment, it went through all future transactions and
recalculated there averages,

When quantity adjustments are made it recalculates the quantity balances
on screen and on the report'

Regards

Gary Parfrey




________________________________

From: vantage@yahoogroups.com on behalf of how2wow
Sent: Thu 06/07/2006 17:40
To: vantage@yahoogroups.com
Subject: [Vantage] Stock Status Report 808E(2)



We are experiencing very odd results when running the stock status
report. We are multi plant (shared warehouse) and one of our plants
is showing negative numbers on parts that have zero OH balances and
have not had activity since the beginning of the year.

Anyone else noticing this? It almost looks like the "as of" date is
not calculating correctly...






[Non-text portions of this message have been removed]
We are experiencing very odd results when running the stock status
report. We are multi plant (shared warehouse) and one of our plants
is showing negative numbers on parts that have zero OH balances and
have not had activity since the beginning of the year.

Anyone else noticing this? It almost looks like the "as of" date is
not calculating correctly...