UD Codes EpiCombo

Ha Ha yeah that was one of 4 major reasons I did the upgrade too... Except I did a full wipe and start from scratch to get myself on Server 08. I've been had!

--- In vantage@yahoogroups.com, "Tim Vonderhaar" <tvonderhaar@...> wrote:
>
> And to think, I was going to upgrade just for this fix. Thanks for testing and letting us know.
>
> --- In vantage@yahoogroups.com, "jgiese1988" <jgiese@> wrote:
> >
> > I just tried and it didn't work. Just to be sure I am doing it right.
> >
> > Created my ud code list
> > Added the codes
> > Went to ex props maint
> > Attached the ud code list created to X field
> > Went to customization screen
> > Added EpiCombo
> > Selected binding for ext props field
> > and nothing loaded.
> >
> > --- In vantage@yahoogroups.com, Jose Gomez <jose@> wrote:
> > >
> > > You be fixed on 607A per a ticket I saw a while back. But the question is
> > > did they fix it???? LoL let me know if you test!
> > >
> > > *Jose C Gomez*
> > > *Software Engineer*
> > > *
> > > *
> > > *checkout my new blog <http://www.usdoingstuff.com> *
> > > *
> > > *T: 904.469.1524 mobile
> > > E: jose@
> > > http://www.josecgomez.com
> > > <http://www.linkedin.com/in/josecgomez> <http://www.facebook.com/josegomez>
> > > <http://www.google.com/profiles/jose.gomez> <http://www.twitter.com/joc85>
> > > <http://www.josecgomez.com/professional-resume/>
> > > <http://www.josecgomez.com/feed/>
> > > <http://www.usdoingstuff.com>
> > >
> > > *Quis custodiet ipsos custodes?*
> > >
> > >
> > >
> > > On Thu, Nov 3, 2011 at 1:19 PM, jgiese1988
> > > <jgiese@>wrote:
> > >
> > > > **
> > > >
> > > >
> > > > Does anyone know if even in 9.05.607A now will I still have to restart the
> > > > App Server for the ext props to be picked up in my screen customization on
> > > > SQL? I had to do this on 604 but thought it was fixed somewhere along the
> > > > way?
> > > >
> > > >
> > > >
> > >
> > >
> > > [Non-text portions of this message have been removed]
> > >
> >
>
Does anyone know if even in 9.05.607A now will I still have to restart the App Server for the ext props to be picked up in my screen customization on SQL? I had to do this on 604 but thought it was fixed somewhere along the way?
You be fixed on 607A per a ticket I saw a while back. But the question is
did they fix it???? LoL let me know if you test!

*Jose C Gomez*
*Software Engineer*
*
*
*checkout my new blog <http://www.usdoingstuff.com> *
*
*T: 904.469.1524 mobile
E: jose@...
http://www.josecgomez.com
<http://www.linkedin.com/in/josecgomez> <http://www.facebook.com/josegomez>
<http://www.google.com/profiles/jose.gomez> <http://www.twitter.com/joc85>
<http://www.josecgomez.com/professional-resume/>
<http://www.josecgomez.com/feed/>
<http://www.usdoingstuff.com>

*Quis custodiet ipsos custodes?*



On Thu, Nov 3, 2011 at 1:19 PM, jgiese1988
<jgiese@...>wrote:

> **
>
>
> Does anyone know if even in 9.05.607A now will I still have to restart the
> App Server for the ext props to be picked up in my screen customization on
> SQL? I had to do this on 604 but thought it was fixed somewhere along the
> way?
>
>
>


[Non-text portions of this message have been removed]
I just tried and it didn't work. Just to be sure I am doing it right.

Created my ud code list
Added the codes
Went to ex props maint
Attached the ud code list created to X field
Went to customization screen
Added EpiCombo
Selected binding for ext props field
and nothing loaded.

--- In vantage@yahoogroups.com, Jose Gomez <jose@...> wrote:
>
> You be fixed on 607A per a ticket I saw a while back. But the question is
> did they fix it???? LoL let me know if you test!
>
> *Jose C Gomez*
> *Software Engineer*
> *
> *
> *checkout my new blog <http://www.usdoingstuff.com> *
> *
> *T: 904.469.1524 mobile
> E: jose@...
> http://www.josecgomez.com
> <http://www.linkedin.com/in/josecgomez> <http://www.facebook.com/josegomez>
> <http://www.google.com/profiles/jose.gomez> <http://www.twitter.com/joc85>
> <http://www.josecgomez.com/professional-resume/>
> <http://www.josecgomez.com/feed/>
> <http://www.usdoingstuff.com>
>
> *Quis custodiet ipsos custodes?*
>
>
>
> On Thu, Nov 3, 2011 at 1:19 PM, jgiese1988
> <jgiese@...>wrote:
>
> > **
> >
> >
> > Does anyone know if even in 9.05.607A now will I still have to restart the
> > App Server for the ext props to be picked up in my screen customization on
> > SQL? I had to do this on 604 but thought it was fixed somewhere along the
> > way?
> >
> >
> >
>
>
> [Non-text portions of this message have been removed]
>
Yeah you are doing it right.. I guess try restarting APP Server and see if
that goes. My guess is they didn't fix it

*Jose C Gomez*
*Software Engineer*
*
*
*checkout my new blog <http://www.usdoingstuff.com> *
*
*T: 904.469.1524 mobile
E: jose@...
http://www.josecgomez.com
<http://www.linkedin.com/in/josecgomez> <http://www.facebook.com/josegomez>
<http://www.google.com/profiles/jose.gomez> <http://www.twitter.com/joc85>
<http://www.josecgomez.com/professional-resume/>
<http://www.josecgomez.com/feed/>
<http://www.usdoingstuff.com>

*Quis custodiet ipsos custodes?*



On Thu, Nov 3, 2011 at 1:26 PM, jgiese1988
<jgiese@...>wrote:

> **
>
>
> I just tried and it didn't work. Just to be sure I am doing it right.
>
> Created my ud code list
> Added the codes
> Went to ex props maint
> Attached the ud code list created to X field
> Went to customization screen
> Added EpiCombo
> Selected binding for ext props field
> and nothing loaded.
>
>
> --- In vantage@yahoogroups.com, Jose Gomez <jose@...> wrote:
> >
> > You be fixed on 607A per a ticket I saw a while back. But the question is
> > did they fix it???? LoL let me know if you test!
> >
> > *Jose C Gomez*
> > *Software Engineer*
> > *
> > *
> > *checkout my new blog <http://www.usdoingstuff.com> *
> > *
> > *T: 904.469.1524 mobile
> > E: jose@...
> > http://www.josecgomez.com
> > <http://www.linkedin.com/in/josecgomez> <
> http://www.facebook.com/josegomez>
> > <http://www.google.com/profiles/jose.gomez> <
> http://www.twitter.com/joc85>
> > <http://www.josecgomez.com/professional-resume/>
> > <http://www.josecgomez.com/feed/>
> > <http://www.usdoingstuff.com>
> >
> > *Quis custodiet ipsos custodes?*
>
> >
> >
> >
> > On Thu, Nov 3, 2011 at 1:19 PM, jgiese1988
> > <jgiese@...>wrote:
> >
> > > **
>
> > >
> > >
> > > Does anyone know if even in 9.05.607A now will I still have to restart
> the
> > > App Server for the ext props to be picked up in my screen
> customization on
> > > SQL? I had to do this on 604 but thought it was fixed somewhere along
> the
> > > way?
> > >
> > >
> > >
> >
> >
> > [Non-text portions of this message have been removed]
> >
>
>
>


[Non-text portions of this message have been removed]
And to think, I was going to upgrade just for this fix. Thanks for testing and letting us know.

--- In vantage@yahoogroups.com, "jgiese1988" <jgiese@...> wrote:
>
> I just tried and it didn't work. Just to be sure I am doing it right.
>
> Created my ud code list
> Added the codes
> Went to ex props maint
> Attached the ud code list created to X field
> Went to customization screen
> Added EpiCombo
> Selected binding for ext props field
> and nothing loaded.
>
> --- In vantage@yahoogroups.com, Jose Gomez <jose@> wrote:
> >
> > You be fixed on 607A per a ticket I saw a while back. But the question is
> > did they fix it???? LoL let me know if you test!
> >
> > *Jose C Gomez*
> > *Software Engineer*
> > *
> > *
> > *checkout my new blog <http://www.usdoingstuff.com> *
> > *
> > *T: 904.469.1524 mobile
> > E: jose@
> > http://www.josecgomez.com
> > <http://www.linkedin.com/in/josecgomez> <http://www.facebook.com/josegomez>
> > <http://www.google.com/profiles/jose.gomez> <http://www.twitter.com/joc85>
> > <http://www.josecgomez.com/professional-resume/>
> > <http://www.josecgomez.com/feed/>
> > <http://www.usdoingstuff.com>
> >
> > *Quis custodiet ipsos custodes?*
> >
> >
> >
> > On Thu, Nov 3, 2011 at 1:19 PM, jgiese1988
> > <jgiese@>wrote:
> >
> > > **
> > >
> > >
> > > Does anyone know if even in 9.05.607A now will I still have to restart the
> > > App Server for the ext props to be picked up in my screen customization on
> > > SQL? I had to do this on 604 but thought it was fixed somewhere along the
> > > way?
> > >
> > >
> > >
> >
> >
> > [Non-text portions of this message have been removed]
> >
>