VendNum was not found in Buffer ttSupplierPartList

Thanks for your help Stephen - We deleted the receipt and re-entered it and it worked! 

Adrian


On 10 Jan 2014, at 14:19, Stephen Edginton <stephene@...> wrote:

 

<div id="ygrps-yiv-705086189ygrp-text">
  
  
  <p>

Sounds like base try removing the supplier part references

 

From: vantage@yahoogroups.com [mailto:vantage@yahoogroups.com] On Behalf Of Adrian Lauchlan
Sent: 09 January 2014 18:19
To: vantage@yahoogroups.com
Subject: RE: [Vantage] VendNum was not found in Buffer ttSupplierPartList

 

 

Hi Stephen

 

We are on 9.05.604.

 

It hangs when we click receive all

 

From: vantage@yahoogroups.com [mailto:vantage@yahoogroups.com] On Behalf Of Stephen Edginton
Sent: 09 January 2014 01:55
To: vantage@yahoogroups.com
Subject: RE: [Vantage] VendNum was not found in Buffer ttSupplierPartList

 

 

Adrian,

 

Looks like a base bug induced by the supplier part cross reference data, you could try removing the association of a cross reference.

What version of Epicor is this for?

At what point does it hang on saving the receipt?

 

From: vantage@yahoogroups.com [mailto:vantage@yahoogroups.com] On Behalf Of adrian.lauchlan
Sent: 08 January 2014 19:33
To: vantage@yahoogroups.com
Subject: [Vantage] VendNum was not found in Buffer ttSupplierPartList

 

 

Hi

We are trying to receive items against a PO but the receipt just hangs and we have to stop Epicor and restart it. I have checked the logs and the following msg is being reported:

VendNum was not found in buffer ttSupplierPartList (7351)
Unable to evaluate arguments for Temp-Table Method

Any suggestions?

</div>
Hi

We are trying to receive items against a PO but the receipt just hangs and we have to stop Epicor and restart it. I have checked the logs and the following msg is being reported:

VendNum was not found in buffer ttSupplierPartList (7351)
Unable to evaluate arguments for Temp-Table Method

Any suggestions?

Adrian,

 

Looks like a base bug induced by the supplier part cross reference data, you could try removing the association of a cross reference.

What version of Epicor is this for?

At what point does it hang on saving the receipt?

 

From: vantage@yahoogroups.com [mailto:vantage@yahoogroups.com] On Behalf Of adrian.lauchlan
Sent: 08 January 2014 19:33
To: vantage@yahoogroups.com
Subject: [Vantage] VendNum was not found in Buffer ttSupplierPartList

 

 

Hi

We are trying to receive items against a PO but the receipt just hangs and we have to stop Epicor and restart it. I have checked the logs and the following msg is being reported:

VendNum was not found in buffer ttSupplierPartList (7351)
Unable to evaluate arguments for Temp-Table Method

Any suggestions?

Hi Stephen

 

We are on 9.05.604.

 

It hangs when we click receive all

 

From: vantage@yahoogroups.com [mailto:vantage@yahoogroups.com] On Behalf Of Stephen Edginton
Sent: 09 January 2014 01:55
To: vantage@yahoogroups.com
Subject: RE: [Vantage] VendNum was not found in Buffer ttSupplierPartList

 

 

Adrian,

 

Looks like a base bug induced by the supplier part cross reference data, you could try removing the association of a cross reference.

What version of Epicor is this for?

At what point does it hang on saving the receipt?

 

From: vantage@yahoogroups.com [mailto:vantage@yahoogroups.com] On Behalf Of adrian.lauchlan
Sent: 08 January 2014 19:33
To: vantage@yahoogroups.com
Subject: [Vantage] VendNum was not found in Buffer ttSupplierPartList

 

 

Hi

We are trying to receive items against a PO but the receipt just hangs and we have to stop Epicor and restart it. I have checked the logs and the following msg is being reported:

VendNum was not found in buffer ttSupplierPartList (7351)
Unable to evaluate arguments for Temp-Table Method

Any suggestions?

Sounds like base try removing the supplier part references

 

From: vantage@yahoogroups.com [mailto:vantage@yahoogroups.com] On Behalf Of Adrian Lauchlan
Sent: 09 January 2014 18:19
To: vantage@yahoogroups.com
Subject: RE: [Vantage] VendNum was not found in Buffer ttSupplierPartList

 

 

Hi Stephen

 

We are on 9.05.604.

 

It hangs when we click receive all

 

From: vantage@yahoogroups.com [mailto:vantage@yahoogroups.com] On Behalf Of Stephen Edginton
Sent: 09 January 2014 01:55
To: vantage@yahoogroups.com
Subject: RE: [Vantage] VendNum was not found in Buffer ttSupplierPartList

 

 

Adrian,

 

Looks like a base bug induced by the supplier part cross reference data, you could try removing the association of a cross reference.

What version of Epicor is this for?

At what point does it hang on saving the receipt?

 

From: vantage@yahoogroups.com [mailto:vantage@yahoogroups.com] On Behalf Of adrian.lauchlan
Sent: 08 January 2014 19:33
To: vantage@yahoogroups.com
Subject: [Vantage] VendNum was not found in Buffer ttSupplierPartList

 

 

Hi

We are trying to receive items against a PO but the receipt just hangs and we have to stop Epicor and restart it. I have checked the logs and the following msg is being reported:

VendNum was not found in buffer ttSupplierPartList (7351)
Unable to evaluate arguments for Temp-Table Method

Any suggestions?