WS-tester connect error

--- In vantage@yahoogroups.com, "bw2868bond" <bwalker@...> wrote:
>
> Only thing I can think of is, did you specify the correct port when
> you used the WS-Configuration tool?
>
> bw
>
That was it. I changed the port to 8311 for training and it worked.

Thanks

Rich


> --- In vantage@yahoogroups.com, "richmiller55" <richmiller3@>
> wrote:
> >
> > I am using WS-tester to check that I have turned on the Web services
> > correctly. We are in the process of implementing 800.403C.
> >
> > When I try and invoke the GetRows method of ABCCodeService with the
> > WS-tester I get the error message
> > "
> > Error Calling Web Method
> > System.Web/Services.Protocols.SoapException
> > Unable to connect to the AppServer
> >
> > Could not connect to the AppServer General Error:
> > No Connection could be made because the target machine actively
> > refused it (7203)
> >
> > "
> >
> > I am guessing that it is some sort of authentication issue? To keep
> > things simple I am running WS-tester on the same machine that the
> > Vantage app and the progress database are running The credentials
> > work to log into the app, manager/manager.
> >
> > Any ideas?
> >
> > Thanks
> >
> > Rich Miller
> >
>
I am using WS-tester to check that I have turned on the Web services
correctly. We are in the process of implementing 800.403C.

When I try and invoke the GetRows method of ABCCodeService with the
WS-tester I get the error message
"
Error Calling Web Method
System.Web/Services.Protocols.SoapException
Unable to connect to the AppServer

Could not connect to the AppServer General Error:
No Connection could be made because the target machine actively
refused it (7203)

"

I am guessing that it is some sort of authentication issue? To keep
things simple I am running WS-tester on the same machine that the
Vantage app and the progress database are running The credentials
work to log into the app, manager/manager.

Any ideas?

Thanks

Rich Miller
Only thing I can think of is, did you specify the correct port when
you used the WS-Configuration tool?

bw

--- In vantage@yahoogroups.com, "richmiller55" <richmiller3@...>
wrote:
>
> I am using WS-tester to check that I have turned on the Web services
> correctly. We are in the process of implementing 800.403C.
>
> When I try and invoke the GetRows method of ABCCodeService with the
> WS-tester I get the error message
> "
> Error Calling Web Method
> System.Web/Services.Protocols.SoapException
> Unable to connect to the AppServer
>
> Could not connect to the AppServer General Error:
> No Connection could be made because the target machine actively
> refused it (7203)
>
> "
>
> I am guessing that it is some sort of authentication issue? To keep
> things simple I am running WS-tester on the same machine that the
> Vantage app and the progress database are running The credentials
> work to log into the app, manager/manager.
>
> Any ideas?
>
> Thanks
>
> Rich Miller
>