Purchase Order's with no Vendor Listed

Mike, check in your vendor tracker to see if the first vendor listed is a
blank line. If so go into the Vendor master and delete the blank vendor.
If blank vendor is loaded, then it is a valid vendor for your PO's.

-----Original Message-----
From: mike.moloney@... [mailto:mike.moloney@...]
Sent: Monday, September 16, 2002 4:28 PM
To: vantage@yahoogroups.com
Subject: [Vantage] Purchase Order's with no Vendor Listed


We are using Vantage 5.00.334. Is anyone else having problems with Purchase
orders being created without a vendor attached? When we look at open PO's
through the order entry browser there are PO's listed that have no Vendor ID
or Name attached. We are not able to open these in order entry because we
get errors that say "**No POHeader record is available. (91)" and then the
next error is " Error attempting to push run time parameters onto the stack.
(984)" I called support and they said that they would send a program to
close the orders, but I would prefer to fix the problem.

Support also mentioned that the problem may have come from a vendor with a
"blank" name and ID, but I ran a report builder report to show the vendor ID
for one of these orders and it came back with an ID of "0".

Thanks in advance:
Mike Moloney

CONFIDENTIALITY : This e-mail and any attachments are confidential and may
be privileged. If you are not a named recipient, please notify the sender
immediately and do not open any attachments hereto, disclose the contents of
this e-mail or the attachments if any thereto, to another person, use it for
any purpose or store or copy the information in any medium.



Useful links for the Yahoo!Groups Vantage Board are: ( Note: You must have
already linked your email address to a yahoo id to enable access. )
(1) To access the Files Section of our Yahoo!Group for Report Builder and
Crystal Reports and other 'goodies', please goto:
http://groups.yahoo.com/group/vantage/files/.
(2) To search through old msg's goto:
http://groups.yahoo.com/group/vantage/messages
(3) To view links to Vendors that provide Vantage services goto:
http://groups.yahoo.com/group/vantage/links

Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
We are using Vantage 5.00.334. Is anyone else having problems with
Purchase orders being created without a vendor attached? When we look at
open PO's through the order entry browser there are PO's listed that have
no Vendor ID or Name attached. We are not able to open these in order
entry because we get errors that say "**No POHeader record is available.
(91)" and then the next error is " Error attempting to push run time
parameters onto the stack. (984)" I called support and they said that they
would send a program to close the orders, but I would prefer to fix the
problem.

Support also mentioned that the problem may have come from a vendor with a
"blank" name and ID, but I ran a report builder report to show the vendor
ID for one of these orders and it came back with an ID of "0".

Thanks in advance:
Mike Moloney

CONFIDENTIALITY : This e-mail and any attachments are confidential and may
be privileged. If you are not a named recipient, please notify the sender
immediately and do not open any attachments hereto, disclose the contents
of this e-mail or the attachments if any thereto, to another person, use it
for any purpose or store or copy the information in any medium.
We used to get them. I think you need to call Tech support for a program to
remove them.
Thanks
Jeremy


-----Original Message-----
From: mike.moloney@...
[mailto:mike.moloney@...]
Sent: Monday, September 16, 2002 3:28 PM
To: vantage@yahoogroups.com
Subject: [Vantage] Purchase Order's with no Vendor Listed


We are using Vantage 5.00.334. Is anyone else having problems with
Purchase orders being created without a vendor attached? When we look at
open PO's through the order entry browser there are PO's listed that have
no Vendor ID or Name attached. We are not able to open these in order
entry because we get errors that say "**No POHeader record is available.
(91)" and then the next error is " Error attempting to push run time
parameters onto the stack. (984)" I called support and they said that they
would send a program to close the orders, but I would prefer to fix the
problem.

Support also mentioned that the problem may have come from a vendor with a
"blank" name and ID, but I ran a report builder report to show the vendor
ID for one of these orders and it came back with an ID of "0".

Thanks in advance:
Mike Moloney

CONFIDENTIALITY : This e-mail and any attachments are confidential and may
be privileged. If you are not a named recipient, please notify the sender
immediately and do not open any attachments hereto, disclose the contents
of this e-mail or the attachments if any thereto, to another person, use it
for any purpose or store or copy the information in any medium.



Useful links for the Yahoo!Groups Vantage Board are: ( Note: You must have
already linked your email address to a yahoo id to enable access. )
(1) To access the Files Section of our Yahoo!Group for Report Builder and
Crystal Reports and other 'goodies', please goto:
http://groups.yahoo.com/group/vantage/files/.
(2) To search through old msg's goto:
http://groups.yahoo.com/group/vantage/messages
(3) To view links to Vendors that provide Vantage services goto:
http://groups.yahoo.com/group/vantage/links

Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/