Vantage 6.0 Job Traveller

When I see missing details on Crystal reports and forms using Vantage DBF data the first thing I now try is the "Crystal Decisions Database and Export Patch" downloadable from the Epicor FTP site. I run it on the client PC having trouble running the report.
-Todd C.

-----Original Message-----
From: Chris Robisch [mailto:blue.wine@...]
Sent: Wednesday, June 08, 2005 5:56 PM
To: Yahoo Vantage
Subject: [Vantage] Vantage 6.0 Job Traveller


Occasionally we get a subassembly that won't print using the standard Crystal Vantage Job Traveler. Only the Start and Required By dates show up; operations are also missing. But the Progress Job Traveler is fine.

On our custom Crystal Job Traveler, everything but the job number is blank. Print Preview is same results. Anyone have a clue?

[Non-text portions of this message have been removed]



Useful links for the Yahoo!Groups Vantage Board are: ( Note: You must have already linked your email address to a yahoo id to enable access. )
(1) To access the Files Section of our Yahoo!Group for Report Builder and Crystal Reports and other 'goodies', please goto: http://groups.yahoo.com/group/vantage/files/.
(2) To search through old msg's goto: http://groups.yahoo.com/group/vantage/messages
(3) To view links to Vendors that provide Vantage services goto: http://groups.yahoo.com/group/vantage/links



_____

Yahoo! Groups Links


* To visit your group on the web, go to:
http://groups.yahoo.com/group/vantage/


* To unsubscribe from this group, send an email to:
vantage-unsubscribe@yahoogroups.com <mailto:vantage-unsubscribe@yahoogroups.com?subject=Unsubscribe>


* Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service <http://docs.yahoo.com/info/terms/> .




[Non-text portions of this message have been removed]
Occasionally we get a subassembly that won't print using the standard Crystal Vantage Job Traveler. Only the Start and Required By dates show up; operations are also missing. But the Progress Job Traveler is fine.

On our custom Crystal Job Traveler, everything but the job number is blank. Print Preview is same results. Anyone have a clue?

[Non-text portions of this message have been removed]