CR File not found

I thought I'd let the group know how I (not Epicor) fixed my "file not
found" problem. We've been modifying reports, adding report styles since day
1, without a problem, so this one really baffled me.

Those of you that add report styles know that there is a "search/pull down"
button to find the file you want to add. This button allows you to select a
file/path that has more characters in it than the "window" will display. In
the course of modifying our report, we added additional characters to the
report name. I stumbled onto the resolution when I tried to re-point to the
same file (no changes made) already added to report styles, and got a "file
not found" error. How can that be, the file is still there, still the same
name? It seems that the point to the file is looking only for the
characters visible in the window, and not the complete name/path that was
added, hence it's looking for a truncated file name - which obviously
doesn't exist.

I changed the name of my report to one that displays entirely within the
window, and now it works fine.

By the way, Epicor has had my call open for a week, with no resolution. I
called them this morning to tell them what fixed the problem, and it was
almost as if they were in denial. That couldn't have been the problem - it
must have been something else I was doing wrong. They won't get a good
grade on the survey they send me.

We are on Vantage 5.2.323, Progress 9.1D0920

Norm Watkins
Engineering Manager
ELECPAC
Phone: 847-639-2307

-----Original Message-----
From: vantage@yahoogroups.com [mailto:vantage@yahoogroups.com]On Behalf
Of Rick Gors
Sent: Thursday, January 26, 2006 5:29 AM
To: vantage@yahoogroups.com
Subject: RE: [Vantage]CR File not found


Norm:

Didi you check the "Set Location" path? Prob not it, but sounds like it
should be...

RG


Every time I change something, I close my vantage session, and start a new
one.

Norm Watkins


[Non-text portions of this message have been removed]



Useful links for the Yahoo!Groups Vantage Board are: ( Note: You must have
already linked your email address to a yahoo id to enable access. )
(1) To access the Files Section of our Yahoo!Group for Report Builder and
Crystal Reports and other 'goodies', please goto:
http://groups.yahoo.com/group/vantage/files/.
(2) To search through old msg's goto:
http://groups.yahoo.com/group/vantage/messages
(3) To view links to Vendors that provide Vantage services goto:
http://groups.yahoo.com/group/vantage/links
Yahoo! Groups Links
As I mentioned in the "Epicor Support ..." thread, we modified a Crystal
Report (have done this many times without problems), saved it with a
different name, added a new "report style', and Vantage (5.2) returns a
"File ? not found" when previewing/printing the report. I've run through
the routine of setting location, and verifying the Db, getting the message
"Database is up to date".

I've emptied the local working directory, and previewing the report in
Vantage re-populates the working directory with the .dbf files even though
the "file not found" error is given. In Crystal Reports, the report
previews fine with the data just attempted to preview in Vantage.

Any other ideas?

thanks,

Norm Watkins
Engineering Manager
ELECPAC
Phone: 847-639-2307
Probably not the case but something to check. On the PC you're testing this on did you close the program and then reopen it? (e.g. Purchase Entry for PO's)
The program will retain the old report settings until it is closed and reopened.

Mike

-----Original Message-----
From: vantage@yahoogroups.com [mailto:vantage@yahoogroups.com]On Behalf Of Norm Watkins
Sent: Wednesday, January 25, 2006 11:27 AM
To: Vantage@Yahoogroups. Com
Subject: [Vantage]CR File not found


As I mentioned in the "Epicor Support ..." thread, we modified a Crystal
Report (have done this many times without problems), saved it with a
different name, added a new "report style', and Vantage (5.2) returns a
"File ? not found" when previewing/printing the report. I've run through
the routine of setting location, and verifying the Db, getting the message
"Database is up to date".

I've emptied the local working directory, and previewing the report in
Vantage re-populates the working directory with the .dbf files even though
the "file not found" error is given. In Crystal Reports, the report
previews fine with the data just attempted to preview in Vantage.

Any other ideas?

thanks,

Norm Watkins
Engineering Manager
ELECPAC
Phone: 847-639-2307



Useful links for the Yahoo!Groups Vantage Board are: ( Note: You must have already linked your email address to a yahoo id to enable access. )
(1) To access the Files Section of our Yahoo!Group for Report Builder and Crystal Reports and other 'goodies', please goto: http://groups.yahoo.com/group/vantage/files/.
(2) To search through old msg's goto: http://groups.yahoo.com/group/vantage/messages
(3) To view links to Vendors that provide Vantage services goto: http://groups.yahoo.com/group/vantage/links



_____

YAHOO! GROUPS LINKS



* Visit your group " vantage <http://groups.yahoo.com/group/vantage> " on the web.


* To unsubscribe from this group, send an email to:
vantage-unsubscribe@yahoogroups.com <mailto:vantage-unsubscribe@yahoogroups.com?subject=Unsubscribe>


* Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service <http://docs.yahoo.com/info/terms/> .


_____




[Non-text portions of this message have been removed]
Every time I change something, I close my vantage session, and start a new
one.

Norm Watkins
Engineering Manager
ELECPAC
Phone: 847-639-2307

-----Original Message-----
From: vantage@yahoogroups.com [mailto:vantage@yahoogroups.com]On Behalf
Of Mike Lowe
Sent: Wednesday, January 25, 2006 1:34 PM
To: vantage@yahoogroups.com
Subject: RE: [Vantage]CR File not found


Probably not the case but something to check. On the PC you're testing this
on did you close the program and then reopen it? (e.g. Purchase Entry for
PO's)
The program will retain the old report settings until it is closed and
reopened.

Mike

-----Original Message-----
From: vantage@yahoogroups.com [mailto:vantage@yahoogroups.com]On Behalf Of
Norm Watkins
Sent: Wednesday, January 25, 2006 11:27 AM
To: Vantage@Yahoogroups. Com
Subject: [Vantage]CR File not found


As I mentioned in the "Epicor Support ..." thread, we modified a Crystal
Report (have done this many times without problems), saved it with a
different name, added a new "report style', and Vantage (5.2) returns a
"File ? not found" when previewing/printing the report. I've run through
the routine of setting location, and verifying the Db, getting the message
"Database is up to date".

I've emptied the local working directory, and previewing the report in
Vantage re-populates the working directory with the .dbf files even though
the "file not found" error is given. In Crystal Reports, the report
previews fine with the data just attempted to preview in Vantage.

Any other ideas?

thanks,

Norm Watkins
Engineering Manager
ELECPAC
Phone: 847-639-2307
Norm:

Didi you check the "Set Location" path? Prob not it, but sounds like it
should be...

RG


Every time I change something, I close my vantage session, and start a new
one.

Norm Watkins


[Non-text portions of this message have been removed]